کشاورزی زیستی ( ارگانیک)

 

 

  برای مشاهده مقالات بر روی لینک آنها کلیک کنید. (جهت دریافت فایل مقالات با

 

ایمیل نویسده مکاتبه کنید)

 

 

 

1- کشاورزی اکولوژیکی – سیاستهای تولید محصول سالم

 

2- کشاورزی زیستی چیست؟

 

3-  بررسی آبزی‌پروری زیستی در جهان

 

4- کشاورزی زیستی و محیط زیست

 

5- کشاورزی زیستی - تولیدات ارگانیک

 

6-  بازار محصولات ارگانیک

 

7-  بررسی وضعیت کشاورزی ارگانیک در ایران

 

8-  دلایل استفاده از کشاورزی زیستی

 

9- راهکارهای پیشنهادی برای تولید محصولات زیستی

 

 

 

منبع: www.aftab.ir

 

 

 

کودهای زیستی در کشاورزی پایدار

 

 

 

کود زیستی بارور 2

 

 

نقش عنصر فسفر در گياهان

فسفر، يكي از عناصر حياتي براي گياهان مي‌باشد كه به اشكال مختلف معدني و آلي در خاك موجود است. اين عنصر در تمام فرايندهاي بيوشيميايي، تركيبات   انرژي زا و در سازوكارهاي انتقال انرژي دخالت دارد. بعلاوه فسفر جزيي از ساختار فسفوپروتئين‌ها،DNA، RNA، فسفوليپيدها، قندهاي فسفردار، فيتين و ساير تركيبات آلي فسفردار است. اشكال معدني فسفر در تنظيم pH محيط داخلي سلول هاي موجودات زنده نيز نقش دارند. فسفر همچنين در توليد تركيب هاي داراي پيوندهاي غني از انرژي نيز نقشي مهم برعهده دارد.

 

 

جهت مطالعه مقاله کامل کلیک کنید.

 

 

 

ادامه نوشته

الگوی کشت در کشاورزی پایدار

 

 

الگوی کشت چیست؟

الگوی کشت در کشاورزی پایدار

 

با توجه به آن‌که یکی از اصلی‌ترین نیازهای هر فعالیت پویا، برنامه‌ریزی در چارچوب اهداف کلی آن فعالیت است؛ بخش کشاورزی نیز به‌عنوان یکی از مهمترین فعالیت‌های اقتصادی جوامع مختلف نیازمند برنامه‌ریزی‌های منسجمی در جهت رسیدن به توسعه و مقابله با بحران‌های موجود است.

 

 

جهت مطالعه مقاله کامل کلیک کنید.

 

 

 

ادامه نوشته